Israel, adversara României din Cupa Davis

Echipa României de Cupa Davis va întâlni Israelul în Tur 1 din Grupa I, Zona Euroa Africană în urma tragerii la sorți care a avut loc, la Dubai. Partida România-Israel se va desfășura în perioada 6-8 martie, în România.

cupa davis tragere la sorti 2014

România și Israel s-au mai întâlnit până acum de 3 ori (1962, 1969, 1971), echipa noastră de Cupa Davis câștigând de fiecare dată.

Jucăm cu singurul cap de serie din Grupa I, Zona Euro/Africană care nu are bye, Israelul. Ne bucurăm că jucăm acasă, astfel că putem să ne alegem terenul, iar publicul va fi de partea noastră. Până acum avem doar victorii în fața lor și sperăm să ne menținem așa”, a spus George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, prezent la tragerea la sorți din Dubai.

Andrei Pavel, căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis a României: „Mă bucur, în primul rând, că jucăm acasă deoarece Israelul are o echipă destul de puternică, prin jucătorul lor de simplu, Dudi Sela, dar și un dublu la fel de bun prin jucătorii Erlich și Ram. Iar noi, pe lângă echipa noastră unită, vom avea publicul și alegerea terenului”.

Citește si...

Halep nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Ionuț Popa

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More