Jolidon Cluj – Corona Braşov 32-25

Vicecampioana României la handbal feminin Universitatea Jolidon Cluj a câştigat categoric, scor 32-25, confruntarea din cadrul etapei a XIX-a a Ligii Naţionale, contra formaţiei Corona Braşov.

jolidon_clujGoluri multe la partida dintre Jolidon Cluj și Corona Brașov, în etapa a 12-a a ligii feminine la handbal, Handbalistele din Cluj au început perfect partida și, cu tandemul Tivadar – Chinteoan în mare formă, a intrat la pauză cu un avans de șase goluri, 18-12.

În repriza secundă, Brașovul a recuperat un pasiv opt goluri și, în minutul 49, a egalat la 24. Gazdele nu s-au mai putut distanța decât la două goluri, dar, în minutul 59, interul Brașovului, Druțu a ratat față-n față cu portarul Petroczi.

In urma victoriei clujencele au urcat pe ultima treapta a podiumului din Liga Nationala. Echipa antrenata de Gheorghe Covaciu si-a luat astfel revansa dupa infrângerea drastica din tur, scor 40-27. Echipa Marianei Târca ocupa pozitia a cincea în clasamentul Ligii Nationale, la egalitate cu HC Zalau, ambele formatii cu 12 puncte.

 

 

Citește si...

Bistrița joc rușinos cu CSM București

Mircea M

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Liviu Andrieș după victorie cu Măgura Cisnădie

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More