Jurgen Klopp, Nu suntem favoriti in finala, iar asta este perfect!

Jurgen Klopp a reusit sa o duca pe Borussia pana in finala Champions League.

Real Madrid – Borussia 2-0 (in tur 1-4)

Jurgen-Klopp„Sunt foarte mandru de jucatorii mei. Nu suntem favoriti in finala, iar asta este perfect”, a declarat Klopp dupa meciul Real Madrid – Borussia, 2-0.

„Este foarte adevarat ca Real este un club mai mare si o echipa mai buna. Dar acum am fost egali si noi am ajuns in finala. In ultimele zece minute, mi-am spus ca, daca Dumnezeu vrea, vom merge in finala. A fost un meci nebun si din primele minute jucatorii Realului au facut multe lucruri pentru ca arbitrul sa fluiere in favoarea lor.

Ramos putea face ce vrea cu Lewandowski: merita cel putin sapte cartonase galbene. Si m-am gandit asa: daca Lewandowski este capabil sa ramana atat de calm, inseamna ca ne putem califica. Pot intelege ca Mourinho spune ca Hummels merita eliminarea pentru un hent pe care nu l-am vazut, dar trebuie sa fim cinstiti si sa spunem ca si noi am putea gasi faulturi imaginare, insa suntem finalisti si meritam.
Sunt atat de mandru de jucatorii mei. Fundasii au fost impecabili. Mergem pe Wembley. Nu suntem favoriti si este perfect pentru noi”, a declarat Jurgen Klopp, la finalul partidei cu Real Madrid, conform Mediafax.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More