Krim Ljubljana РOltchim R̢mnicu V̢lcea, ora 20:30

Oltchim cauta revanșa în fața fanilor, după eșecul cu Ferencvaros, de la Râmnicu Vâlcea. Campioana României a avut o prestație sub așteptări, poate mai puțin în ultimele minute, când a forțat o revenire spectaculoasă.

oltchim-ramnicu-valcea-hc-zalau-Echipa lui Vestergaard întâlnește pe Krim Ljubljana în al doilea meci din grupele principale ale Ligii Campionilor și este condamnată să câștige, pentru a mai spera cu șanse reale la o calificare în semifinalele competiției.

În acest sezon al Ligii Campionilor, Krim Ljubljana a dat peste Universitatea Jolidon Cluj, câștigând ambele manșe, așa cum era de așteptat. Totuși, Krim a avut serioase probleme pe teren propriu, reușind să învingă doar la un gol diferență.

Krim are o serie de handbaliste valoroase, Muller, Bodnieva, Penezic și Grubisic fiind doar o parte dintre jucătoarele importante ale formației din Slovenia.

La Krim au trecut de-a lungul timpului handbaliste precum Huțupan, Logvin, Palinger sau Lekic.

Meciul dintre Krim și Oltchim se va disputa pe „Stozice Arena”, o sală cu peste 12.000 de locuri, care va fi plină, cel mai probabil, la ora meciului.

[standings league_id=18 template=extend logo=true]

[matches league_id=18 mode=]

Citește si...

Constantin Din: Mi se cere demisia, dar lucrurile s-au îmbunătăţit în handbal

Mircea M

Victorie care aduce liniște pentru Minaur

C. Sabău

Bistrița joc rușinos cu CSM București

Mircea M

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More