Laurentiu Reghecampf, Scorul nu e echitabil!

Laurenţiu Reghecampf, a declarat  după derbiul cu Dinamo, scor final 2-1, că elevii săi au avut o atitudine bună, dar ar fi trebuit să castige la o diferenţă de trei sau patru goluri.

laurentiu_reghecampf„A fost un meci bun, în seara asta nu am ce să le reproşez jucătorilor. Au avut o atitudine bună. Nu am reuşit din păcate să marcăm mai mult de două goluri, dar Steaua a condus jocul în totalitate. Eu cred că e diferenţă mare între cele două echipe şi asta s-a văzut pe teren. Şi după ce Dinamo a marcat golul acela norocos ne-am creat multe ocazii şi mai puteam înscrie, dar în acelaşi timp putea să se termine şi 2-2, dar eu cred totuşi că Steaua a fost echipa mai bună. Am fost mult mai agresivi, ne-am creat multe ocazii şi numai neinspiraţia din faţa porţii a făcut ca scorul să nu fie mai mare. Scorul nu e echitabil. Trebuia să câştigăm la 3-4 goluri diferenţă. Faptul că Dinamo nu a reuşit să-şi creeze ocazii, să pună presiune, i-a determinat pe fotbaliştii mei să trateze multe faze cu lejeritate, dar eu cred că încet încet vom realiza ce ne-am propus, şi anume titlul cu numărul 25. Nu înţeleg de ce ar fi supăraţi cei de la Dinamo, pentru că nu s-a pus niciodată problema să întoarcă rezultatul”, a spus Reghecampf.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More