Laurentiu Reghecampf, Steaua va juca în grupele Champions League

Laurenţiu Regehcampf, s-a declarat optimist înaintea partidei cu Legia Varşovia, din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, afirmând că are jucători valoroşi în lot şi datorită lor echipa pe care o pegăteşte se va califica în faza grupelor.

reghe„E un meci foarte important pentru noi, o dublă foarte dificilă. Mâine seară trebuie să facem primul pas pentru a încerca să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne califica în grupele Ligii Campionilor. Cred că în ultimul timp am reuşit să demonstrăm că avem o echipă foarte bună, prestăm un joc bun, deci avem şanse să ne calificăm în grupele Champions League. Nu ştiu dacă ar trebui să existe o presiune din punct de vedere financiar. Steaua în momentul de faţă a reuşit să facă paşi importanţi spre fotbalul modern şi este foarte important. În momentul în care ai în lot jucători care valorează 8-10 milioane este foarte important. Datorită acestor băieţi vom face şi pasul următor, de a juca în grupele Champions League. Trebuie să fim foarte atenţi mâine seară, pentru că altfel se pot întâmpla lucruri neplăcute. Este foarte important să nu primim gol. Un gol primit acasă cântăreşte foarte mult. Dar Steaua este în stare să câştige oriunde”, a declarat, marţi, Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More