miercuri, august 10, 2022

Libero din Argentina pentru Rapid

by Redacția

Rapid a anunţat încă un transfer. Santiago Arroyo va juca pe postul de libero în noul sezon.

Argentinianul a evoluat în sezonul trecut la Olimpia Titanii, după ce a jucat în țara sa natală la Ateneo Voley și Paracao Voley.

Santiago are în palmares o medalie de argint în Cupa Argentinei, una de aur în a doua divizie, un titlu de campion și unul de vicecampion în cadrul South American Championship U19.

Conform țintarului, Rapid va primi în prima etapă vizita campioanei Arcada GALAȚI.

Sezonul a fost împărțit în două faze. Campionatul se va juca în prima fază după sistemul clasic, (tur-retur), cu un total de 22 de etape.

Începând din sezonul 2022/ 2023, în faza a doua se va juca pentru locurile 1-8 și pentru locurile 9-12. Astfel, în faza a doua echipa de pe locul 1 va juca cu cea de pe locul 8, cea de pe locul 2 cu cea de pe locul 7 și așa mai departe. Pentru locurile 9-12 se vor confrunta ocupanta locului 9 cu cea de pe 12 și cea de pe 10 cu cea de pe 11.

Programul primei etape:

  • Suceava – Știința Explorări
  • Titanii – CSA Steaua
  • Craiova – Constanța
  • Unirea Dej – Știința București
  • Rapid – Arcada Galați
  • Dinamo – Zalău

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii