Liga Florilor se va încheia pe 3 iunie. Opt etape în capitală!

Liga Florilor a ajuns abia la jumătatea competiție, însă campionatul național se va încheia pe 3 iunie, cele 15 etape ale returului urmând să se dispute în doar 39 de zile ! Pe repede înainte va fi returul primului eșalon, așa a decis FRH.

Turneul cu numărul 13 va avea loc la Bistrița în perioada 26 aprilie – 1 mai, când se vor disputa patru etape: 16 – 19 . Turneul cu numărul 14 se va desfășura în zilele de (5) 6 și 7 mai la Cluj Napoca în Sala Horia Demian și Turda în Sala Gheorghe Barițiu. Acest turneu va programa etapele 20 și 21 ale Ligii Florilor. Turneul 15  va programa etapele 22, 23 și 24 și este planificat în perioada 13 -16 mai, la Râmnicu Vâlcea. Turneul 16  va programa etapele 25, 26 și 27 și este programat în perioada 20 – 23 mai, la Sântu Gheorghe. Turneul 17, ultimul al sezonului, va programa etapele 28, 29 și 30, se va disputa în perioada 31 mai – 3  iunie, la București.

Echipele din provincie defavorizate financiar! Turnee marca FRH!

La începutul sezonului s-a votat în Consiliul de Administrație FRH ca turneele să se dispute pe terenuri neutre, din păcate FRH a uitat acest aspect extrem de important. Dacă privim lucrurile pe final de TUR, anumite echipe din Liga Florilor au fost defavorizate financiar, în mod voit, de către FRH prin programarea turneelor.

Încă un TURNEU în capitală, în total cinci la București!?

Cinci etape s-au disputat în capitală, curios că nimeni nu zice nimic, ori nu vrea să spună de frica sancțiunilor (doar Gheorghe Tadici a precizat câteva situații cu care se confruntă sportivele) probabil sunt mulțumiți de organizare, de modul în care sportivele se schimbă pe holuri și în tribunele sălilor de sport, în timp ce la fotbal vestiarele sunt deschise pentru fotbaliști. Pe lângă cele cinci runde jucate în capitală FRH a mai programat încă trei, tot în capitală. Nu facem calcule, lăsăm specialiștii să le facă și să tragă concluzii cu privire la impactul financiar al anumitor echipe!

Mai jos avem locațiile unde au fost programate de FRH turneele din TUR:

  • Sala Olimpia, Ploiesti prima etapă.
  • Sala Kati Szabo, Sf. Gheorghe etapele 2, 4 și 5.
  • Sepsi Arena, Sf. Gheorghe etapele  3, 10, 14,
  • Sala Polivalenta, Bucuresti etapele 6, 8, 9, 11 și 15.
  • Sala Sporturilor DP Colibasi, Brașov, etapa a 7-a.
  • Sala Traian, Rm Vâlcea, etapa a 12-a.
  • Sala Lascar Pana, Baia Mare etapa a 13-a.

Barajul de promovare este programat în perioada 7 – 9 iunie. Locația momentan nestabilită.

Citește si...

Întăriri pentru CSM Târgu Jiu

Vasile.M

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Dunărea Brăila a câștigat la Zalău

Mircea M

Minaur învinsă la limită de Corona Brașov

Mircea M

CSM Târgu Jiu, o nouă confruntare europeană în acest weekend

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More