Liga I ar putea avea din sezonul viitor 14, 16 sau 18 echipe

Liga I de fotbal ar putea avea din sezonul 2013-2014 un numar de 14, 16 sau 18 echipe, dupa cum a declarat azi  Valentin Alexandru, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), dupa Adunarea Generala a presedintilor celor 18 grupari din esalonul de elita.

logo frfIn perioada 4-31 martie se vor depune documentele pentru licentiere in vederea sezonului competitional 2013-2014 de catre toate cluburile din Liga I si cele aflate pe primele locuri in liga a doua cu sanse de promovare. In functie de cate echipe vor obtine licentierea, LPF va stabili structura viitorului sistem competitional, care poate sa aiba 14 echipe, cu play-off si play-out, 16 echipe sau 18 echipe.

”Noi suntem pregatiti pentru orice varianta posibila”, a declarat Alexandru. Oficialul LPF a mentionat ca Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a precizat ca va aproba sistemul pe care il va recomanda LPF.

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More