LPF: Ultimele două etape se vor disputa în decembrie

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, vineri, că ultimele două etape ale Ligii I din acest an, a XVII-a şi a XIX-a, se vor disputa în luna decembrie conform programării iniţiale, deoarece doar opt cluburi din cele 18 au solicitat în scris amânarea acestora pentru luna februarie 2014.

Liga 1 peste cel din Rusia si Portugalia

„Vă informăm ca etapele a XVIII-a şi a XIX-a se vor disputa conform programului iniţial aprobat de FRF prin hotărârea Comitetului Executiv din 11 martie 2013 şi agreat de Comisia FRF-LPF înfiinţată prin Hotărârea Comitetului Executiv din 14 august 2013, urmând ca a doua parte a campionatului Ligii I să se reia cu etapa a XX-a, la data de 22 februarie 2014. Ca urmare a consultărilor efectuate de LPF, doar un număr de opt cluburi au solicitat în scris reprogramarea etapelor a XVIII-a şi a XIX-a pentru luna februarie 2014, or în această situaţie LPF nu poate înainta către FRF o propunere care nu este susţinută de majoritatea membrilor săi”, precizează LPF într-un comunicat postat, vineri, pe site-ul oficial.

[post_ender]

Citește si...

Brazilia, eliminată de la Copa America

Redacția

Răzvan Burleanu: Vom comunica viitorul lui Edward Iordănescu

Oana B

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Redacția

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More