Măgura Cisnădie, calificare fără emoții în turul 2 al Cupei României

Măgura Cisnădie a trecut fără emoții de Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda, scor 35-25, în primul tur al Cupei României.

Măgura a început meciul bine și s-a desprins în primul sfert, conducând cu 8-4. La pauză, diferența era de 6 goluri, iar în repriza secundă cisnădienii au continuat să domine.

Marina Rajcic a fost cea mai bună jucătoare a meciului, cu 12 intervenții.  În meciul de la Turda, antrenorul Alexandru Weber a menajat două titulare : Caliskan și Kepic.

Următorul meci pentru Măgura va fi în campionat pe 14 ianuarie, când va juca la Brașov cu Corona.

Turul 1 Cupa României
 • CSM Roman – HC Zalău 20 – 25
 • Activ Prahova Ploiești – Dacia Mioveni 20-28
 • CS Universitatea de Vest Timișoara – SCMU Craiova 17-31
 • ACS Liviu Rebreanu Turda – Măgura Cisnădie 25-35
 • CSM Făgăraș – CS Minaur 16-37
 • Unirea Dobroești – CSU Știința București 22-33
 • Spartac București – CSM Bacău 22-36
 • CSM Deva – SCM Rm. Vâlcea 32-33
 • CSM Iași – CSM Slatina 28-34
 • U Cluj-Napoca – Corona Brașov 28-37
 • Unirea Slobozia – SCM Gloria Buzău 24-38

Dacia Mioveni merge în optimile Cupei României

Dacia Mioveni a început anul 2024 cu o victorie în deplasarea de la Ploești, echipa argeșeană trecând la opt goluri diferență de divizionara A, Activ Prahova Ploiești, scor 20-28. Oaspetele au fost mult peste valoarea echipei gazdă.

De la echipa gazdă s-a remarcat POPESCU Catalina cu 4 goluri în timp ce de la Mioveni DEZIC Ivana și PAL CEANDANI au înscris fiecare câte șase goluri.

Minaur  în optimile Cupei României

FOTO CS Minaur

Minaur a început anul 2024 cu o victorie în deplasarea de la Făgăraș, echipa băimăreană trecând cu 37-16 (19-7) de divizionara A, ocupanta locului 5 din seria B. Minaur a fost mult peste valoarea echipei gazdă, care “trăiește” din realizările Sarei Opriș, care a reușit și de această dată de 9 goluri.

Băimărencele au jucat cu folos iar antrenorii au rulat toate jucătoarele înscrise în raportul de joc.Minaur s-a distanțat încă din startul partidei, reușind să-și mărească diferență pe măsura trecerii timpului. De remarcat că 14 din golurile Minaurului au fost marcate pe contraatac.

HC Zalău a câștigat primul meci oficial

FOTO Calin S.

HC Zalău a câştigat primul meci oficial din acest an, impunându-se cu 25 – 20, vineri, pe terenul celor de la CSM Roman,  într-un meci din cadrul primului tur al Cupei României.

Gheorghe Tadici a menajat o parte din jucătoarele titulare în partida de la Roman, folosind câteva handbaliste de la echipa de tineret. Chiar şi în aceste condiţii, diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul, cele două echipe au mers „cap la cap” doar în primele zece minute. La pauză, zălăuancele au avut un avans de cinci goluri, 12 – 7, diferenţă care s-a înregistrat şi la finalul jocului, când tabela a arătat 25 – 20.

Gloria Buzău la primul meci din 2024, în Cupă, cu Slobozia

FOTO: Florin Musetoiu

După o vacanță meritată, handbalistele de la Gloria Buzău reiau meciurile oficiale. Primul joc din 2024 este programat sâmbătă, la Slobozia, cu echipa din localitate, într-o partidă contând pentru primul tur al Cupei României. Meciul va fi găzduit de Sala Sporturilor „Andreea Nica” și va începe de la ora 17.00.

Victorina Bora a câștigat războiul cu Dacia Mioveni

FOTO Dacia Mioveni

Victorina Bora și-a căutat dreptatea la comisiile federale. Comisia Centrală de Apel a Federației Române de Handbal, întrunită pe data de 3 ianuarie 2024, a pus capăt scandalului de la Mioveni și a obligat clubul la plata integrală a drepturilor salariale către Victorina Bora.

Dacia Mioveni are de achitat 5.000 euro/net/lună drepturi salariale și cheltuielile de judecată

Citește si...

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Spania, noua campioană a Europei, după 2-1 în finala cu Anglia

Redacția

Schimbări majore la Arcada Galați

Mircea M

Extremă din Canada la Arcada Galați

Mircea M

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Centru din Maroc la Unirea Dej

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More