miercuri, august 10, 2022

Mariana Tîrcă a câștigat procesul cu CSM Corona Brașov

by Mircea M

Mariana Târcă, fost director tehnic la Corona Brașov, a câștigat în instanță procesul cu CSM Corona Brașov. Conform deciziei Judecătoriei Brașov, Mariana Tîrcă are de primit aproximativ 50.000 de euro din partea clubului finanțat de primăria municipiului Brașov.

Scandalul de dopaj de la finalul anului 2019 a zduguit handbalul românesc.

Corona Braşov, în acel moment pe locul secund în Liga Naţională, a fost retrasă din campionat pentru că a folosit o terapie cu laser intravenos pentru recuperarea jucătoarelor, iar Mariana Tîrcă ocupa postul de director tehnic si a susținut mereu că nu a avut nicio implicare în acest caz.

Mariana Tîrcă a câștigat apelul la ANAD la finalul lui 2020 si a dorit să-și continue activitatea la Corona. Doar că, surpriză, la începutul lui 2021, fosta mare handbalistă a primit prin poștă decizia desfacerii contractului de muncă de la Corona printr-o decizia semnată de seful clubului la acea vreme, Emilian Cernica.

In aceste condiții, Mariana Târcă a apelat la instanța.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii