Marija Steriova revine la Dunărea Brăila

by Mircea M

Marija Steriova (30 ani) revine la Brăila după patru ani de înaltă performanță în Liga Europeană și Liga Națională a României.

HC Dunărea Brăila a fost prima interacțiune a jucătoarei cu Liga Națională , fiind prima echipă din România cu care a semnat, în anul 2017. Steki a activat un sezon în tricoul alb-albastru.

”Am acceptat cu drag propunerea clubului HC Dunărea Brăila de a mă alătura unui proiect sportiv de viitor cu ambiții mari. Sunt bucuroasă să mă întorc în orașul în care am început acest drum frumos în România. Aștept cu nerăbdare să ne vedem în Sala Polivalentă în număr cât mai mare, alături de suporteri, pe care mi-i doresc să fie alături de noi la fiecare meci. Mă leagă multe amintiri frumoase de această echipă și vreau să avem cât mai multe realizări și să ne bucurăm împreună cu iubitorii handbalului brăilean” a declarat Marija Steriova, după semnarea contractului.

În decembrie 2019, Marija Steriova a fost desemnată cea mai bună jucătoare a echipei, de către clubul Minaur.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii