Marius Dunca: Avem un singur obiectiv – organizarea în cele mai bune condiții a Turneului Final Euro 2020! 

Ministerul Tineretului și Sportului a organizat pe 18 iulie, la sediul Guvernului României o primă întâlnire a Comitetului interministerial de coordonare pentru organizarea și susținerea candidaturii României și pentru organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.

În cadrul acestei prime întâlniri au fost discutate aspecte cu privire la modul de lucru al celor două structuri (Comitetul de coordonare și Grupul operativ de lucru): constituirea în interiorul instituțiilor de secretariate sau unități cu atribuții distincte pentru organizarea Euro 2020, nevoia stabilirii unor planuri de acțiune pentru sarcinile ce revin fiecărei instituții, elaborarea procedurilor de comunicare inter-instituționale, astfel încât fiecare participant  să cunoască la orice moment progresul înregistrat sau eventualele blocaje, informează MTS 

“ Trebuie să ne respectăm angajamentele asumate față de UEFA și sa rezolvăm punctual fiecare aspect sesizat de actorii implicați în organizare. Vom avea un plan de acțiune bine definit, cu termene clar stabilite. Există o bună comunicare între toți membrii comitetului interministerial, iar Grupul de lucru deja stabilește detaliile legate de implicarea fiecărei instituții. Este în joc imaginea României și nu ne putem permite să greșim. Avem un singur obiectiv – organizarea în cele mai bune condiții a Turneului Final Euro 2020! a declarant ministrul tineretului și sportului Marius Dunca.

Comitetul are ca obiectiv asigurarea condițiilor necesare pentru pregătirea și desfășurarea efectivă la București a celor 4 meciuri din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.