Marius Lăcătuș, contre dure în direct! „Cred că Liga Florilor ar fi Liga Urzicilor”

Patronul rapidist Dan Șucu s-a declarat împotriva propunerii și a fost contrat în direct la TV de Marius  Lăcătuș care crede că dacă inițiativa legislativă propusă de Vasile Dîncu va trece de Parlament, aceasta nu îi va fi benefică doar Stelei???

Concurența bani publici vs bani privați ? Nu vă prinde rușinea?

În loc să corectăm o anomalie, cineva vrea să o multiplice, pentru ce? pentru propriile interese,  să mai apară locuri bine plătite pentru slugile politicienilor. 


Dan Șucu a spus că echipa lui „Talpan” CSA Steaua ar fi putut promova până acum în primul eșalon al României, dacă ar fi fost făcute demersurile necesare, și anume asocierea cu o entitate privată. Totuși, acționarul lui Rapid este de părere că cei aflați la conducerea Clubului Sportiv al Armatei nu au dorit acest lucru.

Dan Șucu: ”Steaua ar fi putut promova în prima ligă. Am studiat puțin înainte. Aveau mai multe variante, de ce nu au optat pentru lucrul ăsta? Cineva trebuie să le pună întrebarea asta. Am impresia că cineva nu a vrut să piardă jucăria din mână” scrie Digisport. 

Marius Lăcătuș: ”Probabil după ce s-a întâmplat cu Becali, nu își mai doresc. Cred că sunt niște procese pe rol, iar în momentul în care ei ar opta pentru acest lucru, toate procesele ar cădea, mă refer la partea financiară. Nu cred că, dacă va trece de Parlament și va fi o lege, va beneficia doar Steaua. Dacă ar fi așa, cred că Liga Florilor ar fi Liga Urzicilor. Toate echipele de handbal feminin sunt sponsorizate de primării”.informează sursa citata mai sus. 

Dan Șucu: ”De ce vorbim despre alte sporturi. Discutăm despre licența de Liga 1 care se aplică doar echipelor de fotbal. Toată această modificare de lege este doar pentru fotbal, nu are legătură cu celelalte sporturi”. scrie Digisport. 

Ori beneficiem toți, ori niciunul!

De ce să dăm bani la fotbal să fie o echipă a statului în SuperLigă? Hai să construim stadioane, baze sportive, săli de sport și să investim la juniori. Să începem de jos, infrastructură și sportul de masă.  Să nu avem o sală de sport de cel puțin 10.000 de locuri în capitală este o nesimțire a politicului românesc, că de acolo se mișcă totul, chiar și sportul.

Le transmitem politicienilor că regulile în sport nu se pot schimba în timpul sezonului competițional doar pentru următorul sezon.

Citește si...

Filip Constantin revine în giulești

Mircea M

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More