Matulevicius omul meciurilor

Matulevicius lituanianul adus în vară de la Cracovia la Pandurii face minuni.

imagesAtacantul de 24 de ani nu a dezamăgit. S-a bătut până la epuizare cu fundaşii adverşi iar munca sa a dat roade.

Balticul a înscris unicul gol al partidei, gol ce a adus pandurilor 3 puncte de aur!

„Am câştigat ca o echipă şi asta contează”, spune lituanianul pe care pandurii s-au chinuit mult ca să-l aducă.

 

Matulevicius:

„De ce să spunem că am fost erou? Nu, am câştigat ca o echipă, împreună, am muncit mult pentru această victorie şi am reuşit-o. În fotbal e aşa mereu, dacă ai noroc, câştigi, dacă nu ai, nu câştigi. Încerc mereu să muncesc mult, să joc bine. Ca atacant, trebuie să dau goluri, asta mi-e meseria şi trebuie s-o fac bine. Cred că trebuie să facem paşi mici spre calificarea în Europa. Mai avem multe meciuri de jucat şi trebuie să câştigăm cât mai multe, pentru că diferenţa între primele 5 echipe e destul de mică. Trebuie să câştigăm fiecare meci şi apoi vom juca în Europa.”

 

Dan Nistor:

„Sunt 3 puncte foarte importante pentru noi, sperăm să nu ne oprim aici. Avem un meci dificil la OÅ£elul GalaÅ£i, ne întâlnim cu fostul nostru antrenor, domnul Grigoraş, vom vedea ce va fi. Putem să zicem că golul 2 a fost norocos, dar la cum s-a jucat prima repriză, putea fi 2 sau 3 – 0  la pauză şi meciul ar fi fost jucat. Eram în luptă directă cu Vaslui aşa că am făcut un pas important spre Europa. Noi nu i-am făcut nimic lui Matulevicius, soÅ£ia lui poate, nu ştiu. Nu ne gândim noi să prindem Steaua. Ne gândim să tratăm fiecare meci la victorie  şi vedem la sfârşit ce se va întâmpla. Sperăm să mâncăm pizza cu domnul Pustai după fiecare victorie.”

 Eugen Parvulescu:

“ A fost un joc important pentru noi ca am jucat cu echipa din Vaslui o contracandidata la un loc in Europa , prin victoria noastra de astazi sa facut o diferenta de 6 puncte cu Vasluiul, insa e drum lung pana la Europa, mai sunt 13 etape, jocuri dificile suntem constienti ca nu ne asteapta pe nicun stadion, jocuri usoare dar speram ramanem concentrati si sa aducem puncte si tot odata bucurie suporterilor.

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More