Meci de victorie spre final de etapa !

Elevii lui Pustai au reusit aseara o victorie in fata celor de la Corncordia Chiajna cu 1-0.

 

520556-panduriiMihai Radut:

„Suntem bucuroşi, dar trebuie să batem Astra ca să menţinem locul secund. Încă de la cantonamentul din vară noi glumeam că putem prinde primele 3 locuri, dar iată că acum suntem chiar acolo şi avem şanse la podium. Trebuie să ne revenim repede până la meciul cu Astra, rămânem în cantonament, sper să fim pregatiti bine fizic la ora meciului. Cred că pentru ambele echipe e un joc important, e pentru Europa, să vedem care e mai puternică şi care va câştiga. Se poate întâmpla orice în ultima etapă, dar trebuie să rămânem pe poziţia secundă. Mă bucur şi pentru cei de la Steaua, au câştigat campionatul meritat, dar mă bucur şi pentru mine şi pentru pandurii că suntem pe un loc secund meritat. Din vară mă voi întoarce la Steaua, mai am contract.  Dacă mă voi pregăti bine şi voi avea şanse, cred că voi juca la Steaua.” Mihai Radut

 

Viera:

„E foarte important că am câştigat, sunt foarte fericit că am bătut aici. Ne-au lipsit 4 jucători foarte buni, ne-a fost teamă, dar ne-a ieşit bine. E un vis foarte frumos să fim vicecampioni, s-a văzut că am lucrat bine, că am fost o familie. Trebuie să batem Astra şi putem vorbi clar de locul 2. Cu siguranţă meciul cu Astra e cel mai important al carierei mele, dar şi pentru Pandurii şi pentru oraş. La început de sezon mă gândeam la locul 5, 6, dar am crezut în noi şi am ajuns pe locul 2. Normal că contează ziua în plus de odihnă pentru Astra. Noi trebuie să facem totul cu cap şi să facem un meci bun cu Astra. Până miercuri mă gândesc doar la Pandurii, după mai vedem. Probabil că există o şansă să rămân la Pandurii. Poate rămân aici, poate plec, totul depinde de Dumnezeu acum.”

 Petre Marin:

„Pandurii au avut un parcurs regulat, au demonstrat că sunt o echipă foarte bună şi merită acest loc doi.”

 

Marin Condescu:

„Victoria din seara asta nu are nicio valoare dacă nu batem Astra. Pe locul 1 nu putem fi, deci pe 2 vreau să terminăm, aşa să ne ajute Dumnezeu. Am văzut meciul Astra-CFR Cluj, aşa se mai întâmplă…”

„Noi suntem gazde bune, mereu am fost gazde bune, spre deosebire de alţii care când te duci pe la ei uită de tine, nu-ţi dau locuri de parcare, nu contează că eşti oficial, nu s-a întâmplat asta la Astra, dar sunt echipe care se comportă ca şi cum nu ar mai merge niciodată în deplasare. Sunt echipe care la 40 de kilometri în jurul lor pârjolesc, să nu ai unde să te antrenezi. Cred că ar trebui făcută un fel de reciprocitate în prima ligă, la terenul de antrenament, la locurile de parcare, să ai unde să-ţi parchezi maşina”

„Dacă prindem loc de UEFA, nu pleacă nimeni de la Pandurii. RăduÅ£ are într-adevăr o situaÅ£ie…am vorbit cu domnul Becali, dar se întoarce de la o zi la alta. A zis că rămâne la noi, apoi că îl vrea înapoi. În ultimele 7 zile nu am vorbit cu domnul Becali. Singura ofertă concretă o avem pentru Nistor şi pentru Vlad…dacă joacă fotbal. Dacă joacă cum au jucat de când au auzit că sunt urmăriÅ£i, rămân la Pandurii sau poate nu mai au nici aici loc! Oferta e de la Malaga prin intermediul fostului nostru jucător, Arrieta”

„Facem o selecÅ£ie şi 4 jucători pe posturile deficitare deja îi avem negociaÅ£i, de la portar până la atacant, coloana vertebrală, portar, fundaş central dacă pleacă sau nu Viera…în afară de cei care-i vom opri din cei pe care-i avem, Buleică de la U Cluj, peste tot pe unde avem”

 

Gorjenii intalnesc acasa pe cei de la Astra Giurgiu cu incepere de la ora 21:30, find si ultimul meci din acesta etapa al Panduriilor

Citește si...

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Redacția

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More