Meciul cu Grecia fără „vedeta” Neagu

Naționala feminină de handbal a României a învins Grecia, scor 32-20, în al doilea meci din preliminariile Campionatului European din 2024. 

Florentin Pera a rulat tot lotul. Boiciuc și Necula au avut o evoluţie bună, Claudia Pașcanu a punctat și ea de două ori și a stabilit rezultatul final, 32-20.

Principalele marcatoare ale partidei de sâmbătă au fost Chatziparasidou – 4 şi Zygoura – 4 pentru Grecia, respectiv Dindiligan – 5, pentru România.

Florentin Pera a lăsat-o pe marea vedetă acasă și tricolorele au jucat meciul cu Grecia fără Cristina Neagu.

,,Ne dorim să menținem aspectele pozitive din jocul cu Bosnia, să luptăm pentru fiecare minge în apărare și să dezvoltăm tranziția ofensivă. Totodată, avem nevoie de mai multă concentrare la finalizare. Cristina Neagu este indisponibilă pentru acest joc din cauza unei inflamații la genunchi, fiind programată de staff-ul medical să facă o infiltrație. Este bine că nu este o accidentare serioasă și în 4-5 zile, Cristina poate să-și reia antrenamentele. Nu mai avem alte probleme de lot, atmosfera este foarte bună și nivelul de încredere este ridicat în perspectiva obținerii victoriei în jocul cu Grecia.” a declarat Florentin Pera inaintea meciului cu Grecia.

România, pregătită de Campionatul Mondial?

Tricolorele vor întâlni Croația în 2024 vitor. În decembrie, România participă la Campionatul Mondial, acolo unde adversarele sunt: Chile, Serbia și Danemarca.

Citește si...

România și-a aflat adversarele de la EURO 2024!

Mircea M

Rezultatele de vineri la Campionatul Mondial

Mircea M

Azi aflăm grupa României la Euro 2024

Szabi R

Florentin Pera: România a fost echipa mai bună

Oana B

Victorie cu ajutorul arbitrajului pentru Danemarca

Mircea M

România a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial

Ionuț Popa

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More