Miercuri se dispută ultima etapă a Diviziei A1 la volei feminin

by Redacția

Ultima etapă a campionatului Diviziei A1 la volei feminin, ediția 2021/2022, va avea loc miercuri, iar un meci va fi televizat.

De la ora 16.00, Volei Alba Blaj va juca împotriva celor de la CSO Voluntari, într-un meci care va fi transmis în direct pe TVR 3 și la capătul căruia se vor decerna medaliile de aur și medaliile de bronz formației vizitatoare.

Tot în grupa locurilor 1-4 se va juca, de la ora 18.00, meciul CS Medgidia – CSM Târgoviște. O partidă care nu mai are cum să schimbe clasamentul final, astfel că la finalul ei fetele de la CSM Târgoviște vor primi medaliile de argint.

În grupa locurilor 5-8 a avut loc un meci în devans, CSM Lugoj – Dinamo 3-1 (25-13, 25-18, 20-25, 25-19), iar cel de-al doilea, SCMU Craiova – Rapid, se va disputa miercuri, de la ora 18.00.

Miercuri avem un meci și în grupa 9-12: Știința Bacău – Volei Cristina Pîrv Turda.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii