Mihai Covaliu: Avem nevoie să vorbim mai puţin şi să facem mai mult

Mihai Covaliu, a declarat, joi, în cadrul Forumului Sportului Românesc, că îşi doreşte ca măcar câteva din concluziile să ajungă să fie puse în practică.

“În istoria de 104 ani avem o zestre de 307 medalii, suntem în primele 20 de naţiuni în lume ca număr de medalii. Şi avem foarte mulţi sportivi pe care lumea întreagă îi apreciază. Mi-aş dori să plecăm de la acest forum măcar cu câteva lucruri bune pe care să le şi punem în practică. Pentru că, sincer să fiu, m-am cam săturat de vorbe şi de promisiuni. Avem nevoie să vorbim mai puţin şi să facem mai mult. Sigur că sunt utile astfel de workshop-uri şi în momentul în care se adună oameni din străinătate aceştia ne pot spune cum au făcut ei performanţă. De aceea sunt absolut convins că putem găsi ceva bun aici”, a declarat Covaliu pentru Agerpres

Forumul, a cărui temă este “Locul şi rolul României în contextul sportului mondial, la 100 de ani de la Marea Unire”, reuneşte 75 de speakeri de pe patru continente şi va avea trei conferinţe şi 16 workshopuri de specialitate. Printre subiectele care vor fi abordate se află: management sportiv, provocări juridice actuale în sport, psihologie şi coaching în sport, modalităţi de finanţare în sport, match fixing, antidoping, corupţie şi integritate în sport, educaţie pentru şi prin sport, provocări şi ameninţări în sport, tehnologie, sport profesionist, sport pentru toţi etc.

Institutul Sportiv Român (ISR) este o instituţie înfiinţată cu scopul de a dezvolta industria sportului prin educaţie şi cunoaştere. Prin proiectele sale de dezvoltare, institutul reuneşte specialişti din toate domeniile, personalităţi sportive şi actori importanţi din diverse sectoare de business, cu scopul de a spori expertiza şi nivelul de implicare a resurselor umane specializate în sport. ISR îşi propune să construiască o fundaţie solidă pentru sportul românesc, o fundaţie construită pe valori, cunoştinţe, integritate şi fair play.

Sursa Agerpres

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate