Milagros Collar revine după cinci ani la Dinamo

Conducerea echipei feminine de volei Dinamo București au obținut semnătura unei jucătoare valoroase, care a mai îmbrăcat tricoul alb-roșu în sezonul 2014 – 2015, informează site-ul oficial al clubului bucureștean. Milagros Collar 32 de ani, 1,88 metri înălțime revine la Dinamo după cinci ani.

Milagros Collar a evoluat în ultimul sezon la două echipe, în Ungaria, la Bekescsaba, și în Coreea de Sud, la Hyundai Hillstate. După sezonul disputat la Dinamo (2014-2015), ea a mai evoluat la CSM Târgoviște (2015-2018) și la Nilufer Belediyesi (Turcia / 2018-2019).

Dinamo la al doilea TRANFER după Nneka Onyejekwe

De naționalitate spaniolă, Milagros Collar este o jucătoare puternică și penetrantă, capabilă să destabilizeze orice apărare. 

”Mă bucur că am revenit la cel mai mare club al României și sper să contribui la îndeplinirea obiectivelor din acest sezon”, a declarat Milagros Collar pentru site-ul oficial al clubului .

187 cm înălțime și a mai jucat la: IBSA Club Voleibol, La Caja de Canarias, Playa de Las Canteras, CAV Murcia 2005 (ESP), Pallavolo Pontecagnano (ITA), Le Cannet-Rocheville (FRA), iar în România a mai evoluat la CS Volei Alba-Blaj și Dinamo Bucureşti și CSM Târgoviște.

Citește si...

Giovanni Caprara revine în Divizia A1

Redacția

Dinamo se impune în trei seturi la Constanța

Mircea M

Meci de volei AMÂNAT de Gripa tip A

Mircea M

Voluntari a învins campioana

Oana B

Rezultatele etapei a 13-a

Redacția

Rapid se menţine lider în Divizia A1 după cu CSO Voluntari

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More