joi, august 11, 2022

Minaur a anunțat primul transfer

by Mircea M

Conducerea echipei Minaur Baia Mare a ajuns la o înțelegere cu portarul ucrainean Anton Terehov, a anunţat, joi, clubul maramureşean pe site-ul său oficial.

Terehov, născut pe 28 iulie 1992, la Slavianoserbsk, are 1,96 m şi 100 kg, iar în cariera sa a jucat pentru HC Portovik Iujnîi, până în 2014, după care s-a transferat la HC Kehra (Estonia), revenind apoi în Ucraina, la HC Motor Zaporoje, până în 2019. Ultimele sezoane le-a petrecut în Polonia, la Sandra SPA Pogon Szczecin. Face parte din echipa naţională a Ucrainei, pentru care are 12 apariţii, ultima oară la Campionatul European din 2020.

Minaur s-a despărţit de opt jucători la finalul sezonului recent încheiat, Ionuţ Ciobanu, Georgel Haiduc, Albert Cristescu, Paul Oargă, Ionuţ Ramba, Jose Toledo, Nikola Skrobic, Daniel Mureşan.

Au rămas la echipă Barna Buzogany, Răzvan Pop, Milan Kotrc, Daniel Bera, Sergiu Makaria, Tomas Cíp, Tudor Bogdan Buguleţ, Mihai Buşecan, Robert Nagy, Călin Căbuţ, Alexandru Csepreghi, Andrei Buzle, Mihai Dobra, iar Erok Pop a revenit după împrumutul de la CSM Făgăraş.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii