Minaur a bifat al cincilea transfer

by Redacția
FOTO CS Minaur

Vicecampioana României, CS Minaur a anunţat mutările pentru următorul sezonului. Vor pleca șapte jucătoare la sfârșitul campionatului: Cristina Laslo, Jelena Lavko, Karoline Helena de Souza, Alexandra Severin, Yaroslava Burlachenko, Angela Cioca și Asuka Fujita. În schimb, vor sosi alte opt handbaliste.

CLUBUL A ANUNŢAT AL CINCILEA TRANSFER

Magda Alfredo Cazanga s-a născut la Luanda (Angola) în data de 28 mai 1991. Are 1.77 m înălțime și 73 de kg, și joacă pe postul de inter stânga. A participat cu echipa națională a Angolei la două ediții a Jocurilor Olimpice (2012, Londra – locul 10 și 2016, Rio – locul 8). Are patru participări cu naționala la Campionatul Mondial și este de trei ori campioană cu Angola la Cupa Africii pe Națiuni.

În acest sezon a evoluat la Știința București. La echipa din capitală are 19 partide jucate din 22 (și-a reziliat contractual cu gruparea bucureșteană după etapa a 19-a), cu 102 goluri marcate.

Aleksandra Vukajlovic, Gabriela Gudelj, Talita Alvez Carneiro și Itana Cavlovic sunt transferurile anunțate până în prezent. 

Minaur Baia Mare va juca pentru al doilea an consecutiv în Final Four-ul EHF European League, urmând să joace împotriva celor de la Viborg, pe 14 mai, în Danemarca.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii