sâmbătă, august 13, 2022

Minaur, eliminată de Rapid în sferturile Cupei României

by Redacția
FOTO csminaur.ro

În primul meci al zilei Minaur Baia Mare a întâlnit Rapid București în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin și a pierdut 23-28. Rapid București s-a calificat fără joc în această fază a  competiției. Rapid București a confirmat la primul meci oficial că este una dintre echipele cu pretenții la titlu în acest sezon. Rapidistele au condus pe tot parcursul partidei iar la final a obținut o calificare meritată (28-23). Două dintre achizițiile Rapidului, Fraga Fernandez și Sorina Tîrcă, au fost principalele marcatoare pentru echipă, cu 6 goluri, respectiv 5 goluri.

Cupa României „sferturi de finală”

Final Four-ul competiției va avea loc pe 28 și 29 august, la Brăila, iar meciurile sunt programate la orele 11.00 și 15.30 în fiecare din cele două zile. Toate meciurile vor fi transmise pe platforma de livestreaming a Federației Române de Handbal.

Final Four-ul Cupei României/PROGRAM

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii