Minaur la al patrulea transfer!

Emilia Galinska este cel de-al patrulea transfer al verii la Minaur Baia Mare! Vine de la Măgura Cisnădie, echipa la care s-a transferat în anul 2023. Trei ani a jucat în Germania, la Neckarsulmer, Borussia Dortmund și Union Halle-Neustadt, după care s-a transferat acasă, în Polonia, unde a evoluat pentru Zaglebie Lubin (cu care a câștigat de trei ori campionatul Poloniei în anii 2021, 2022, 2023), echipă cu care a evoluat chiar și în EHF European League!

Pentru naționala Poloniei are 38 de goluri marcate în 41 de meciuri, aceasta fiind prezentă inclusiv la ultimul Campionat Mondial care s-a desfășurat anul trecut în Suedia, Norvegia și Danemarca!

“Bună, numele meu este Emilia Galinska și sunt foarte fericită să fac parte din echipa Minaur Baia Mare în sezonul următor! Este un club cu o frumoasă istorie și tradiție și văd ce potențial uriaș are această echipă, așa că sunt foarte fericită că pot oferi o parte din mine pentru această echipă și sunt sigură că vom realiza lucruri mărețe împreună! Ne vedem curând!”

Emilia Galinska

La Minaur au mai venit: Andrijana Tatar, Yuliya Dumanska și Jessica Quintino.

Minaur a anunțat despărțirea de șase jucătoare care au făcut parte din lotul echipei în sezonul 2023/2024.

Căpitanul echipei Ana Maria Popa-Tănasie și Sanja Vujović au decis să se retragă din activitate, în timp ce Amra Pandžić, Dijana Ujkić, Oana Borș și Éva Kerekes au plecat la alte echipe.

Citește si...

Minaur la al șaselea transfer!

Redacția

Dunărea Brăila începe sezonul cu două jocuri în deplasare

Mircea M

Gorjencele vor juca în deplasare la Buzău în prima rundă a noului sezon

Vasile.M

S-a stabilit programul Ligii Florilor, ediția 2024-2025

Mircea M

Tricolorii” au învins-o pe Ucraina și au un debut de vis la EURO 2024

Redacția

Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More