duminică, iulie 3, 2022

Minaur obține a patra victorie consecutivă

Minaur Baia Mare – CSM Alexandria 27-23 (19-7)

by Mircea M

Minaur Baia Mare a întâlnit sâmbătă dimineața pe CSM Alexandria, joc din cadrul etapei a cincea a Ligii Zimbrilor. Un meci câștigat de băimăreni fără prea mari probleme, după o primă repriză senzațională și o evoluție de excepție a portarului Anton Terekhov, informează site-ul oficial al clubului. 

Minaur Baia Mare – CSM Alexandria 27-23 (19-7)

Elevii antrenorului Alexandru Sabou au intrat deciși să tranșeze disputa încă din start, cu o apărare agresivă care să ne aducă contraatacuri sau faza a doua. Oaspeții au marcat primul gol abia în minutul 8, la 4-0, dar diferența de scor a crescut uluitor în prima parte, care s-a încheiat cu 19-7. Au fost 13 intervenții ale portarului Terekhov, cel puțin 8 goluri marcate pe contraatac.

Partea a doua a adus un altfel de joc, cu Minaur ratând din orice poziție și cu multe mingi pierdute pe greșeli individuale. Nici nu e de mirare că scorul părții secunde a fost 8-16, unul care n-a anulat mare lucru din valoarea victoriei, dar nici nu i-a dat strălucire.

“Două reprize total diferite. Ne bucurăm că în prima parte colegii noștri au reușit să facă o diferență destul de mare, după care, în a doua parte ne-am precipitat, am făcut multe greșeli și am permis echipei adverse să se apropie de noi.  Ne bucurăm însă pentru puncte. La Constanța mergem la victorie, așa cum mergem la orice meci, știind însă că Dobrogea Sud are o echipă foarte bună.” a declarat Mihai Bușecan pentru site-ul oficial al clubului băimărean.

Programul etapei a cincea
  • CS Minaur Baia Mare – CSM Alexandria: 27-23
  • CSM București – CSU Suceava (sâmbătă, 15.00)
  • CSM Bacău – CSM Vaslui (sâmbătă, 18.15).
  • Steaua București – CSM Focșani (duminică, 11.00, TVR 2)
  • Dinamo București – Dobrogea Sud Constanța (duminică, 15.30, TVR 1)
  • HC Buzău – SCM Politehnica Timișoara (duminică, 17.30)
  • Potaissa Turda – CSU Cluj-Napoca (duminică, 18.00)

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii