joi, august 18, 2022

Minaur va întâlni Craiova în optimile Cupei României

by Mircea M
Echipa de fotbal CS Minaur va întâlni pe Craiova în optimile de finală ale Cupei României, ediţia 2021-2022, conform tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Maramureș versus Oltenia

Partidele din cadrul optimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în ziua de 27 octombrie cu începere de la ora 15:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Meciurile din optimile şi sferturile de finală ale Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care meciurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF. Astfel, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru Covid-19 nu se pot reprograma.

Programul optimilor

  • AS FC Buzău – Dunărea Călărași
  • Politehnica Timișoara – Rapid
  • ACSO Filiași – AFC Hermannstadt
  • FC Voluntari – FCSB
  • U Craiova 1948 – Sepsi OSK
  • Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova
  • Dinamo – Campionii FC Argeș
  • Gaz Metan Mediaș – Chindia Târgoviște

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii