Ministrul Dunca: Ați demonstrat că nimic nu este imposibil

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca a întâmpinat marți, la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, delegația de campioni a României care a participat la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Sarasota.

“Ne-aţi făcut încă o dată mândri, mândri de voi, de ţara noastră. Felicitări pentru acest rezultat extraordinar pe care l-aţi obţinut. Aţi demonstrat că nimic nu este imposibil şi că se poate să fim primii în lume. Voi sunteţi modele pentru generaţii întregi. Această performanţă pe care aţi obţinut-o trebuie scoasă în evidenţă pentru că în spatele ei stau ore, zile, luni, ani de sacrificii pe care le-aţi făcut. Eu nu pot decât să mă înclin în faţa voastră şi să vă mulţumesc în calitate de ministru.
Fiecare medalie de aur va fi premiată, de către MTS, cu 56.000 de lei, iar componenţii bărcii de 8+1 masculin, care au ocupat locul 5, vor încasa câte 7.000 de lei.” a precizat Dunca

România a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de canotaj de Sarasota-Bradenton (SUA). Primul aur a fost câștigat de Ionela-Livia Lehaci și Gianina-Elena Beleagă, în proba feminină de dublu vâsle categorie ușoară, iar a doua de echipajul feminin de 8+1 alcătuit din Ioana Vrînceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereș, Denisa Tîlvescu, Adelina Boguș, Laura Oprea și Daniela Druncea.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.