joi, august 18, 2022

Ministrul Sportului: Este vital să respectăm regulile de igienă și de distanțare fizică

by Redacția

De la reluarea campionatului național au fost confirmate mai multe cazuri de CORONAVIRUS la mai multe cluburi: Dinamo, FC Botoşani şi CFR Cluj, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor trei echipe şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către DSP.

– Stroe: Trebuie să fim în continuare precauți

„Am trecut peste cea mai grea săptămână de la debutul pandemiei în România, cu peste 1.000 de infectări confirmate în fiecare zi. Sportivii și cei implicați în sport au fost printre cei mai afectați de această criză medicală. Multe competiții au fost suspendate, iar antrenamentele s-au desfășurat în condiții speciale. Așa cum știți deja, lipsa antrenamentelor regulate pentru un sportiv profesionist poate aduce prejudicii imense în pregătirea sa. Trebuie să fim în continuare precauți. Este vital să respectăm regulile de igienă și de distanțare fizică. Purtând mască ne protejăm nu doar pe noi, ci îi protejăm și pe cei din jurul nostru.” a precizat Ionuț Stroe.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii