Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca: Investim în sport, dar rezultatele nu se văd.

Prezent miercuri la lansarea Săptămânii europene a sportului, Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca crede că în pofida investițiilor de la federații și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, rezultatele pe plan sportiv se lasă așteptate și perspectiva pentru JO 2020 de la Tokyo se arată îngrijorătoare, informează Agerpres.

”Le-am spus tuturor din subordine că voi face o analiză, pentru că observ că investim, investim în sport, dar rezultatele nu se văd. Înseamnă că undeva avem o problemă. Fac o analiză în prezent pe toate cluburile din România după care o să discut cu fiecare președinte de federație, pentru că nu vreau să am solicitări, să luăm bani de la activitatea sportivă și să dăm pe salarii, nu se mai poate așa ceva. Trebuie să încurajăm mișcare sportivă, să încurajăm sportul, mai ales cel de performanță. Vorbim de investiții financiare, vorbim de România, de imaginea României în sport, și sportul este cel mai bun ambasador pe are îl avem în momentul de față. Mai avem resurse, mai avem antrenori, mai avem juniori, tineri cu care putem să ne mândrim și evident să câștigăm competiții internaționale”, a declarat Marius Dunca pentru sursa citată.

 

[themeum_category category=”handbal” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Andrada Vincze, psiholog sportiv: „Nu trebuie avem așteptări nerealiste cu privire la performanță

Redacția

Gala Sportului Românesc 2023 oferă premii la 19 categorii

Redacția

Bugetul sportului este de 104 milioane de lei. Elisabeta Lipă după sistarea finanțării de către ANS!

Oana B

Constantin Din: E o neînţelegere, handbalul va primi finanţare

Mircea M

Rușinea handbalului românesc. Imaginile de toată jena

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More