joi, august 18, 2022

Ministrul Tineretului și Sportului s-a vaccinat astăzi

by Redacția

După cum a anunțat încă de la începutul anului, ministrul Tineretului și Sportului s-a vaccinat astăzi, imediat ce a avut această posibilitate. Manevra medicală nu fost dureroasă și a durat doar câteva momente, vaccinarea fiind cel mai eficient mod de a fi în siguranță, de a ne proteja și de a-i proteja și pe cei din jurul nostru.

“În calitate de ministru al Tineretului și Sportului, dar și de sportiv, îi încurajez pe toți cetățenii, tineri și sportivi, dar nu numai, să se înregistreze pentru vaccinare și să se imunizeze, imediat ce vor avea această ocazie, să îi îndemne pe cei apropiați să facă același lucru, dar și să conștientizeze importanța acestui gest, mai ales pentru categoriile cele mai vulnerabile ale populației: vârstnici și bolnavi cronici. Trebuie să fim responsabili pentru noi înșine, pentru cei din jurul nostru, să transformăm anul 2021 într-unul al speranței, al revenirii la normalitate. Putem învinge pandemia, dacă suntem uniți, dacă suntem mai atenți la sănătatea noastră în general. Să fim atenți la modul în care ne alimentăm, să facem mișcare, să căutăm să avem o formă fizică și mentală cât mai bună, astfel încât orice impas medical să fie, pe viitor, mai ușor de depășit!”

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii