Mircea Rednic revine pe banca tehnică a echipei Dinamo pentru a cincea oară

Mircea Rednic revine pe banca tehnică a echipei Dinamo Bucureşti, pentru a cincea oară, tehnicianul afirmând că începând de joi va pregăti formaţia alb-roşie.

„Situaţia în care se află Dinamo m-a convins, sunt principalul responsabil din momentul ăsta. În momentul de faţă, ştiţi care e situaţia noastră, va fi foarte greu să aducem jucători până în iarnă. Nu fac liste, eu trebuie să îi aduc în viaţă, eu cred în băieţii ăştia. Am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat un an cu opţiune”, a declarat Rednic pentru AGERPRES.

Tehnicianul a precizat că în situaţia în care se află în acest moment, Dinamo va avea drept obiectiv salvarea de la retrogradare.

„E cel mai greu moment în care am revenit la Dinamo, va fi nevoie de muncă, de încredere. De mâine voi face o evaluare a lotului. Nu credeam că o să vină şansa aşa repede să o preiau pe Dinamo. Nu voi mai veni cu bani de acasă, pentru că nimeni nu a apreciat. Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Ce să ne batem la play-off? Ăsta e obiectivul, e dureros”, a mai spus Rednic pentru sursa citata mai sus.

După 10 etape, Dinamo se află pe locul 15 în clasamentul Ligii I, cu doar 6 puncte, patru mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Citește si...

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Cupa României la volei feminin se joacă în weekend la Mioveni

Oana B

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Gorjencele şi-au aflat adversara din sferturile Cupei României

Vasile.M

Minaur va juca în sferturile de finală cu Bregenz Handball (Austria)

Ionuț Popa

S-au stabilit sferturile Cupei României la handbal feminin

C. Sabău

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More