sâmbătă, august 13, 2022

Mircea Rednic revine pe banca tehnică a echipei Dinamo pentru a cincea oară

by Redacția

Mircea Rednic revine pe banca tehnică a echipei Dinamo Bucureşti, pentru a cincea oară, tehnicianul afirmând că începând de joi va pregăti formaţia alb-roşie.

„Situaţia în care se află Dinamo m-a convins, sunt principalul responsabil din momentul ăsta. În momentul de faţă, ştiţi care e situaţia noastră, va fi foarte greu să aducem jucători până în iarnă. Nu fac liste, eu trebuie să îi aduc în viaţă, eu cred în băieţii ăştia. Am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat un an cu opţiune”, a declarat Rednic pentru AGERPRES.

Tehnicianul a precizat că în situaţia în care se află în acest moment, Dinamo va avea drept obiectiv salvarea de la retrogradare.

„E cel mai greu moment în care am revenit la Dinamo, va fi nevoie de muncă, de încredere. De mâine voi face o evaluare a lotului. Nu credeam că o să vină şansa aşa repede să o preiau pe Dinamo. Nu voi mai veni cu bani de acasă, pentru că nimeni nu a apreciat. Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Ce să ne batem la play-off? Ăsta e obiectivul, e dureros”, a mai spus Rednic pentru sursa citata mai sus.

După 10 etape, Dinamo se află pe locul 15 în clasamentul Ligii I, cu doar 6 puncte, patru mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii