Momente indedite cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului

Ziua Tineretului s-a încheiat cu încă un moment frumos, tocmai în inima Maramureșului. De la Alba Iulia, ne-am deplasat la Baia Mare, unde echipa MTS s-a alăturat miilor de tineri care au sărbătorit un important eveniment: preluarea mandatului de Capitală a Tineretului. 

Ministrul Ioana Bran și secretarul de stat pentru tineret Remus Munteanu au fost prezenți la ceremonia care a marcat, la ora 20:00, preluarea de către Baia Mare a titlului de Capitală a Tineretului. 

“De astăzi, sunteți centrul de greutate al tineretului din România, deveniți capitala tinerilor din țara noastră. Este un titlu care vă onorează, dar care înseamnă și o mare responsabilitate! Sunt convinsă că veți duce la final acest mandat cu succes și vă asigur de întregul meu sprijin”, a declarat ministrul Ioana Bran.

Cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, le transmitem tuturor tinerilor români un călduros “La mulți ani” și cele mai bune urări! Reprezentați o categorie importantă a populației, de care se leagă marile speranțe ale țării noastre și vă dorim să fiți plini de energie, de creativitate și să reușim împreună să clădim lucruri frumoase! 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate