Monica Niculescu va evolua la Rio sub culorile clubului CSM Bucuresti

Abia înființată, secția de tenis de câmp a Clubului Sportiv Municipal București (șef secție – Alex Nedea) a dat deja o mare lovitură. Începând de azi, una dintre cele mai valoroase jucătoare din România, Monica Niculescu, va evolua sub culorile clubului CSM București. Monica (28 de ani) a venit în familia Tigrilor alături de antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, și va reprezenta CSM Bucuresti la Jocurile Olimpice de la Rio.

Niculescu se alătură astfel familiei olimpicilor români de la CSM București, din care mai fac parte atletul Marian Oprea și handbalistele Paula Ungureanu, Oana Manea și Aurelia Brădeanu.

Monica Niculescu: ”Sunt extrem de fericită că mă alătur unui proiect nou, cu perspective atât de frumoase. CSM București este un club tânăr, dar deja are un nume. Sper să atragem cât mai mulți copii alături de noi”.

Alex Nedea: ”Mă bucur să lansăm acest proiect cu Monica, un nume important în tenisul românesc. Este un proiect frumos, adresat tinerilor și este esențial să avem alături de noi modele de profesionalism. Vrem să le oferim tinerilor cele mai bune condiții de pregătire pentru ca, peste câțiva ani, din rândul lor să apară un nou jucător de top”.

Monica Niculescu se află în acest moment pe locul 47 în clasamentul WTA. În palmaresul ei se află două trofee WTA la simplu (Florianopolis, SUA – 2013 și Guangzhou, China – 2014), dar și trei finale jucate la simplu. La dublu deține cinci trofee WTA. A fost clasată în Top 30, iar la Rio de Janeiro va juca atât în turneul de simplu, cât și la dublu.

[themeum_category category=”euro-2016″ layout=”carousel” title=”Euro” maxpost=”9″]

Citește si...

Halep nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Ionuț Popa

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More