miercuri, august 10, 2022

Naţionala României se pregătește pentru preliminariile Europeanului din 2023

by Mircea M

Naționala de volei masculin a României revine în Sala Sporturilor Dunărea, după meciurile din Liga de Argint. Selecționata pregătită de Sergiu Stancu va lupta pentru o calificare la Campionatul European din 2023, #EuroVolley.

De la ora 17.00, România va juca cu Albania la debutul în calificările EuroVolley. Duminică, 7 august, România va juca în ”Betoncoupe Arena”, contra selecționatei Elveției, al doilea meci al grupei G de calificare la european.

La trei zile distanță, miercuri, 10 august, de la ora 17.00, România va reveni la Sala Sporturilor ”Dunărea” pentru jocul cu selecționata Bosniei și Herțegovinei, urmând ca la 13 august, România să joace la Tuzla, cu Bosnia și Herțegovina.

Miercuri, 17 august, de la ora 17.00, România va juca ultimul meci de pe teren propriu din Grupa G, la Sala Sporturilor ”Dunărea” va întâlni selecționata Elveției, urmând ca grupa de calificare la EuroVolley să fie încheiată de echipa pregătită de Sergiu Stancu la 20 august, cu un joc în Albania.

Prima clasată în fiecare din cele şapte grupe, plus cinci echipe de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament, vor obţine calificarea la turneul final al Campionatului European de anul viitor.

#EuroVolleyM

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii