ianuarie 28, 2023
FotbalUltima ORĂ

Nicolae Stanciu a primit trofeul ”Tricolorul anului 2022

FRF a mers la Alba Iulia pentru a-i oferi lui Nicolae Stanciu trofeele individuale pe care le-a câștigat la final de 2022 în Peluza Tricoloră: tricolorul lunii decembrie și, în urma punctajului obținut, tricolorul anului!

Într-un interviu exclusiv, internaționalul care a câștigat campionatul în China cu o nou-promovată spune că le este recunoscător fanilor români:

„E plăcut când munca îți este apreciată, pentru mine a fost un an greu în China, departe de casă și de familie. Mesajele fanilor din țară m-au ajutat să merg mai departe, să mă motivez, să am evoluții bune, așa că le mulțumesc. Obiectivul meu nu e să câștig premii individuale, ci să câștig cu echipa. Iar apoi orice vine în plus este un bonus”.

10 goluri și 12 pase decisive a avut Stanciu în China, dar el admite că ”a fost un an extrem de dificil, departe de casă, departe de familie, am avut norocul că am fost 6 străini, ne-am ajutat reciproc și am stat majoritatea timpului împreună”.

Citește si...

Egal în noroiul de la Cluj-Napoca

Redacția

Echipa armatei eliminată din Cupa Challenge

Redacția

Ida-Marie Dahl la Gloria Bistrița!

Redacția

Arcada GALAȚI, eliminată din Cupa CEV

Redacția

Minaur surclasată de SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Gorjencele învinse la Brăila

Redacția

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More