Nicolo Napoli noul antrenor al lui CSMS Iasi, al treilea in acest campionat

Nicolo Napoli va fi noul antrenor al lui CSMS Iasi, al treilea de la inceputul actualei editii de campionat, dupa Ionut Chirila si Marius Lacatus.

Antrenorul italian il inlocuieste asadar pe Ionut Chirila, demis dupa doar cinci etape in care a castigat un singur punct. Chirila devine astfel cel de-al 13 antrenor schimbat in Campionatul National Liga I de la inceputul sezonului, alaturi de Marin Barbu (etapa a 2-a), Cornel Talnar (etapa a 3-a), Bogdan Stelea (etapa a 4-a), Marius Lacatua (etapa a 5-a), Ionel Gane (etapa a 6-a), Mihai Teja (etapa a 6-a), Razvan Lucescu (etapa a 7-a), Hans Michael Weiss (etapa a 7-a), Daniel Florea (etapa a 8-a), Adrian Falub (etapa a 9-a), Ionel Ganea (etapa a 9-a) si Daniel Isaila (etapa a 10-a).

Nicolo Napoli are 52 de ani si a mai antrenat in Romania pe Universitatea Craiova, FC Brasov, Astra si CS Turnu Severin. In cursul zilei de luni, noul tehnician a fost prezentat echipei si a semnat contractul cu CSMS Iasi.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More