NICULESCU S-A CALIFICAT IN FINALA TURNEULUI DE LA SEUL

Monica Niculescu, s-a calificat în finala turneului WTA de la Seul după ce a învins-o sâmbătă dimineață, în semifinale, pe Shuai Zhang (China) în două seturi, scor 6-0, 6-4. ”Korea Open” este un turneu din categoria International, dotat cu premii de 226.750 dolari și disputat pe hard.

Niculescu, cap de serie numărul 5, a trecut de sportiva din China (numărul trei pe lista capilor de serie) după un meci care a durat o oră şi 14 minute. Niculescu și-a asigurat astfel 180 de puncte WTA şi un cec în valoare de 21.500 dolari în urma acestei victorii.

Sportiva noastră se va duela în finala cu Lara Arruabarrena (Spania). Arruabarrena a trecut în semifinale de românca Patricia Ţig, în două seturi, scor 6-1, 6-2, la finele unui meci ce a durat 56 de minute.

Până în finală, Monica Niculescu a mai trecut de Eri Hozumi (Japonia) 6-3, 6-0, de Anna Schmiedlova (Slovacia) 6-2, 6-2 și de Jana Cepelova (Slovacia) 6-4, 6-2.

[themeum_category category=”handbal” layout=”carousel” title=”citeste si” maxpost=”9″]

Citește si...

Halep nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Ionuț Popa

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More