novak djokovic acuzat de dopaj Novak Djokovic acuzat de dopaj Novak Djokovic

Novak Djokovic acuzat de dopaj

Fosta jucătoare canadiană de tenis Helene Pelletier a lăsat să se înţeleagă că absenţa lui Novak Djokovic din circuitul profesionist până la sfârşitul acestui sezon, pusă pe seama unei accidentări la cotul drept, ar putea ascunde de fapt o suspendare pentru dopaj, informează Agerpres.

“Eu spun doar ce se aude în culise. Oamenii nu cred că braţul său este într-o stare atât de proastă. Este, desigur, o problemă cronică, ce îl face să sufere, dar în acelaşi timp sunt cei care spun că ar putea fi vorba de dopaj.

Nu este nimic confirmat, însă au dorit să-l protejeze, aşa cum au mai procedat de câteva ori în trecut, în special cu Andre Agassi şi Martina Navratilova”, a declarat Pelletier pentru un post de radio din Montreal.

Conform presei sârbe, Novak Djokovic şi-a consultat deja avocaţii şi intenţionează o acţioneze în justiţie pe Helene Pelletier.

Cu o situaţie asemănătoare s-a confruntat în 2016 şi tenismanul spaniol Rafael Nadal, acuzat de dopaj de către fostul ministru francez al sportului, Roselyne Bachelot, pe care a acţionat-o în justiţie, verdictul fiind aşteptat în luna octombrie.

Agerpres

Sportul unește oamenii – Cadoria novak djokovic acuzat de dopaj Novak Djokovic acuzat de dopaj Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri 1024x154
Sportul înseamnă sanatate novak djokovic acuzat de dopaj Novak Djokovic acuzat de dopaj sport proiect logo pt link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *