miercuri, august 17, 2022

Novak s-a întâlnit cu Roxana Mărăcineanu

by Redacția
Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a întâlnit, luni, cu ministrul delegat al Sportului din Franţa, Roxana Mărăcineanu, aflată în delegație la Bucureşti pentru meciul campioanei mondiale cu Elveţia, din optimile campionatului european.

În continuare ministrul postează logo-ul RMDSZ alături de logo-ul guvernului

„O nouă dezbatere pe tema Strategiei sportului am avut astăzi cu doamna Roxana Mărăcineanu, ministru delegat al Sportului în Franţa. Colaborarea între cele două ministere se bazează pe un protocol semnat în 2019, iar doamna ministru ne oferă suportul în acest sens. Este o bucurie pentru mine să o am alaturi şi în această seară, la meciul dintre Franţa şi Elvetia. A venit aici să încurajeaze atât echipa naţională de fotbal a Franţei, cât şi echipa de strategie a sportului românesc. Îmi scot pălăria în faţa acestei doamne şi îi mulţumesc!”, a scris Novak pe Facebook.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii