Oana Manea a semnat pentru Krim Ljubljana

Oana Manea pivotul campioanei Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea, a declarat, joi, caƒ va juca din sezonul viitor la campioana Sloveniei, Krim Ljubljana, cu care va semna un contract valabil pe doi ani.

oana maneaOana Manea a jucat la Oltchim fara intrerupere de 13 ani, ea sosind la formatia valceanaƒ in anul 2000. Din lotul actual al campioanei, doar extrema Ada Nechita este mai „veche”, cu un an, decat pivotul Oana Manea.

„Foarte multi oameni, nu doar din Ramnicu Valcea, m-au incurajat sŸi mi-au fost alauri in toti acesŸti ani. Vreau sa le multumesc, oricat de greu a fost in unele momente pentru mine, mi-au fost alaturi. Iar asta nu se poate uita. Am trimis o scrisoare de retragere din echipa nationalaƒ, dar eu cred că timpul le va rezolva pe toate si nu cred caƒ e o retragere definitivaƒ a mea. Vom vedea ce ne va rezerva viitorul.”, a afirmat Manea, care a fost in echipa Oltchimului si la toate performantele continentale, adicaƒ la casŸtigarea Cupei Cupelor sŸi a Trofeului Campioanelor (2007), finala Ligii Campionilor (2010) sau semifinalele competitiei (2009, 2012 sŸi 2013).

Citește si...

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Liviu Andrieș după victorie cu Măgura Cisnădie

Vasile.M

Gorjencele au urcat pe locul opt după victoria cu Cisnădie

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More