Oltchim are buget 1,5 milioane de euro pentru sezonul 2013-2014

Oltchim nu se va desfiint›a! Format›ia din Valcea, care a ajuns pana in finala Ligii Campionilor in acest an, isi propune un parcurs cat mai bun s™i in sezonul 2013-2014, dar cu un bugetinjumaƒtit, de doar 1,5 milioane de euro.

Barbosa raƒmane la Oltchim

Desi salariile nu vor mai fi unele foarte mari la Oltchim, mai multe nume importante au confirmat ca isi vor continua activitatea la Valcea. Acestea sunt Barbosa, Curea, Nechita, Managarova, Meiros™u s™i Safta.

IŽn plus, Oltchim este acum in negocieri s™i cu alte jucaƒtoare de top, precum Neagu, Ungureanu, Farcau s™i, mai ales, portarul Navarro, care a faƒcut un meci excelent in returul din Ungaria cu Gyor, din semifinalele Ligii Campionilor.

Oltchim este vrea sa-s™i completeze lotul s™i pe posturile deficitare, cum sunt cele de pivot, portar s™i extrema stanga clubul anuntand ca va dezvaƒlui numele handbalistelor dupaƒ semnarea contractelor.

Oltchim le-a pierdut panaƒ acum pe Bulatovic, Pineau, Jovanovic s™i Manea, dar s™i pe antrenorul danez Jakob Vestergaard.

Citește si...

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Liviu Andrieș după victorie cu Măgura Cisnădie

Vasile.M

Gorjencele au urcat pe locul opt după victoria cu Cisnădie

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More