Oltchim Ramnicu Valcea a invins pe HCM Roman, in deplasare, scor 29-22

Oltchim Râmnicu Vâlcea a invins pe HCM Roman, în deplasare, scor 29-22 şi a ajuns astfel la al 12-lea succes consecutiv în Liga Naţională de handbal feminin.

oltchimCampioana României nu s-a împiedicat în deplasare, cu HCM Roman, scor 29-22, chiar dacă a jucat fără două dintre cele mai importante handbaliste, Iulia Curea și Paula Ungureanu, care au acuzat probleme medicale.

În aceeași situație s-a aflat și Aurelia Brădeanu, dar veterana Oltchimului s-a refăcut la timp și a intrat pe teren, fiind chiar cea mai bună marcatoare cu 7 goluri reușite.

Oltchim acumulează astfel punctaj maxim după cele 14 etape, adunând 24 de puncte, cu 3 mai mult decât a doua clasată, HCM Baia Mare, care are însă și un meci în plus.

Cu toate că echipa se confruntă cu serioase probleme financiare, unele dintre jucătoare depunându-și chiar memorii pentru a deveni libere de contact, Oltchimul nu întâmpină dificultăți în campionat.

Marcatoare

Oltchim: Brădeanu 7, Stanca 6, Bulatovic 5, Farcău 3, Barbosa 3, Nechita 2, Manea 1, Jovanovic 1, Pineau 1.

HCM Roman: Joldeș 5, Krumova 4, Garipova 3, Stoleru 3, Ivan 3, Pavăl 2, Goran 1, Genkova 1.

Citește si...

Victorie care aduce liniște pentru Minaur

C. Sabău

Bistrița joc rușinos cu CSM București

Mircea M

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More