Oltchim Ramnicu Valcea, jucatoarele au primit o parte din restanţe, înaintea meciului cu Zvezda

Oltchim a plecat spre Rusia cu gândul la cele două puncte vitale în lupta pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor!

Oltchim Ramnicu ValceaOltchim a luat o gură de aer, chiar înaintea meciului decisiv cu Zvezda. Şefii grupării vâlcene au găsit bani pentru a le plăti pe jucătoare pe luna decembrie şi încearcă să obţină resurse pentru a achita şi restanţele pe ianuarie. 4 galactice si-au depus deja memorii la Federatia Romana de Handbal. Alexandrina Barbosa, Silvia Navarro, Ionela Stanca şi Allison Pineau pot deveni libere de contract pe 4 martie, însă conducătorii Oltchimului spera sa ajungă cu ele la o înţelegere.

Oltchim are nevoie disperată de puncte în grupele principale ale Ligii Campionilor. Jucătoarele antrenate de Jakob Vestergaard au o singură victorie după trei meciuri, chiar în fața celor de la Zvezda Zvenigorod, scor 29-25. Vâlcencele speră să se întoarca din Rusia cu înca două puncte.

Ionela Stanca: „Ne dorim să facem un meci bun și să ne calificam. Și ele cred că mai au șanse la calificare și se vor bate, dar noi trebuie să fim o echipă și să câștigăm.”

Alexandrina Barbosa: „Acum ne gândim la meciul cu Zvezda, am văzut ce greșeli am făcut înainte și sperăm să nu le mai repetăm.”

Jakob Vestergaard știe că apărarea Oltchimului va fi din nou pusă la încercare în meciul cu Zvezda Zvenigorod.

Jakob Vestergaard: „Zvezda este foarte puternică. Ştim că Postnova şi Nikolic vor încerca să înscrie cât mai multe goluri, dar dacă apărarea noastră îşi va face treaba, avem şanse să câştigăm. Din nou este „acum ori niciodată”. Chiar în cazul unei înfrângeri, am mai păstra încă şanse de calificare, dar pentru a fi siguri că ajungem în semifinale trebuie să câştigăm aceste două puncte cu Zvezda.”

Meciul Zvezda Zvenigorod – Oltchim este transmis în direct de Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 15:00.

Citește si...

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Liviu Andrieș după victorie cu Măgura Cisnădie

Vasile.M

Gorjencele au urcat pe locul opt după victoria cu Cisnădie

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More