Oltchim Ramnicu Valcea – Ferencsvaros ora 17:00

Oltchim Râmnicu Vâlcea joaca la Budapesta, cu Ferencsvaros, o partidă decisivă pentru rămânerea în cursa de calificare în semifinalele Ligii Campionilor.

oltchimJakob Vestergaard şi-a exprimat încrederea că Oltchim are şanse importante să câştige acest meci şi a subliniat că îşi păstrează în continuare obiectivul de a câştiga trofeul Champions League.

„Sincer, nu m-am gândit să plec de la Oltchim. Eu sunt focalizat pe meciul de la Budapesta, numai la el mă gândesc. Am venit la Oltchim să câştigăm împreună Liga Campionilor şi eu cred în continuare în acest obiectiv.

Din punctul meu de vedere, am toate fetele apte de joc, cu excepţia Iuliei Curea, care are dureri la umăr şi care este incertă. Cred că Navarro, Barbosa şi Pineau vor fi în teren, sunt convins că dacă se punea problema să plece înainte de meciul de la FTC, conducerea clubului mă anunţa. Toate s-au antrenat normal şi dacă nimic neprevăzut nu se va întâmpla până sâmbătă, le veţi vedea pe teren.

Suntem pregătiţi pentru duelul cu Ferencvaros, fetele se antrenează aşa cum trebuie, tactica o avem făcută. Ca de fiecare dată m-am gândit şi la un plan B, şi la un plan C, în cazul în care nu ne va merge jocul de la început.

Nu vă voi dezvălui planurile de contracarare a Zsuzsannei, dar ele există. Să nu uitaţi, însă, că la FTC mai sunt şi alte jucătoare periculoase, Szamoransky sau Kovacsicz sunt doar două exemple.

Am spus mereu că e nevoie de timp pentru a închega o echipă care să se bată pentru câştigarea Ligii Campionilor. Mi-ar fi plăcut să mai am la dispoziÅ£ie o lună sau două pentru pregătire dar ştiu că la Budapesta jucăm pentru totul sau nimic. Numai o victorie ne menÅ£ine în cursă, sunt conştient de asta. Zvezda nu mai are şanse la calificare şi nu are motivaÅ£ia să facă o surpriză la Krim”, a declarat Vestergaard.

[standings league_id=18 template=extend logo=true]

Citește si...

Victorie care aduce liniște pentru Minaur

C. Sabău

Bistrița joc rușinos cu CSM București

Mircea M

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More