PA, PA, MIHAI ROMAN … ?

Atacantul de 23 de ani al Pandurilor, Mihai Roman, ar putea aduce bani frumoși clubului gorjean după un transfer. Conducerea i-a transmis ca poate pleca de la echipă doar în cazul în care clubul va primi suma de 600 mii de euro. Roman își dorește să joace în străinătate, însă nu a primit nicio ofertă până în acest moment.

„Își dorește foarte mult să joace în străinătate, însa în anumite condiții, întradevăr are promisiunea de 600 de mii de euro în străinătate, în acest moment nu exista această ofertă pe masă la suma asta, în condițiile acestea nu ținem neapărat să plece, asta e decizia noastră” – a declarat Narcis Răducan – președintele Pandurii Târgu Jiu.

Dorit de Steaua, Narcis Răducan a negat speculațiile. În schimb, și-au manifestat interesul pentru atacantul Pandurilor două echipe din a doua ligă germană, si una din a liga a doua engleză, s au ar putea fi coleg cu Paul Anton la UFA în Rusia pentru că rușii s-au interesat și de Roman. Mihai Roman este autorul a 17 goluri in sezonul trecut.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.