Palmaresul echipei Oltchim Ramnicu Valcea

Oficialii au anuntat caƒ Oltchim Ramnicu Valcea nu va mai putea continua din sezonul viitor, din cauza problemelor financiare cu care se confruntaƒ clubul.

4.HANDBAL FEMININ:CS OLTCHIM RAMNICU VALCEA-ZVEZDA ZVENIGOROD ,LIGA CAMPIONILOR (16.02.2013)Clubul Sportiv  OLTCHIM ” Rm.Valcea (Romania) a luat fiinta la data de 27.06.1973 sub denumirea de Asociatia sportiva CHIMISTUL” denumire pe care a purtat-o pana la 01.10.1989 cand si-a schimbat numele in clubul sportiv muncitoresc OLTCHIM”.

De la data de 01.05.1997 clubul a devenit un club sportiv de performanta de drept privat, data de la care poarta numele sub care functioneaza si astazi: CLUBUL SPORTIV €žOLTCHIM ” Rm.Valcea.

Palmares in Liga Nationala

Castigatoare a Ligii Nationale de Handbal

(1989, 1990, 1991, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2002, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013)

Castigatoare a Cupei Romaniei

(1984, 1990, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2001, 2002, 2007, 2011)

Castigatoare a Supercupei Romaniei

(2007-singura editie disputata)

Palmares International

2012-2013 Liga Campionilor – Semifinale
2011-2012 Liga Campionilor – Semifinale , locul 3
2010-2011 Liga Campionilor – Grupele principale , locul 7
2009-2010 Liga Campionilor – Finala , locul 2
2008-2009 Liga Campionilor – Semifinale , locul 3
2007-2008 Liga Campionilor – Grupele principale , locul 5
2007 Super Cupa Romanie – Castigatoare Editia I
2006-2007 Trofeul Campioanelor – Castigatoare
2006-2007 Cupa Cupelor – Castigatoare
2005-2006 Cupa EHF – 1/16 zecimi (Turul 3)
2004-2005 Challenge Cup – Sferturi de finala
2003-2004 Cupa EHF – Optimi
2002-2003 Liga Campionilor (Turul III preliminar) – Cupa Cupelor (Sferturi de finala)
2001-2002 Cupa Cupelor – Finala
2000-2001 Liga Campionilor – Grupa optimi loc III
1999-2000 Liga Campionilor – 1/16 zecimi
1998-1999 Liga Campionilor – Grupa optimi loc III
1997-1998 Liga Campionilor – Grupa optimi loc III
1996-1997 Liga Campionilor – Grupa optimi loc III
1995-1996 Cupa Campionilor – Locurile 7-8
1994-1995 Cupa Cupelor – Optimi
1993-1994 Cupa Campionilor – Locurile 5-6
1992-1993 Cupa Cupelor – Semifinale
1991-1992 Cupa Campionilor – Semifinale
1990-1991 Liga Campionilor
1989-1990 Cupa Campionilor – Semifinale
1988-1989 Cupa IHF- Castigatoare
1986-1987 Cupa Cupelor – Semifinale
1985-1986 Cupa IHF – Optimi
1984-1985 Cupa Cupelor – Optimi
1983-1984 Cupa IFH – Castigatoare

Citește si...

Victorie care aduce liniște pentru Minaur

C. Sabău

Bistrița joc rușinos cu CSM București

Mircea M

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More