Pandurii, debut cu stângul lângă Dunăre

Pandurii Târgu Jiu a pierdut primul meci oficial din 2014, scor 0-1 la Galaţi cu Oţelul. Terenul gălăţenilor rămâne unul blestemat pentru panduri care ajung acum la 6 eşecuri şi 3 egaluri pe terenul echipei de lângă Dunăre.

pandurii liga europa

Pandurii puteau deschide scorul în minutul 30, dar arbitrul Radu Petrescu le-a refuzat un penalty destul de clar la un duel între Sîrghi şi Distefano. Lovin ar fi putut reveni cu gol în Liga 1 însă a reluat puţin pe lângă buturile lui Stanca. Golul a venit în cele din urmă din piciorul lui Marquinhos care a profitat de o greşeală pe axa Christou-Unguruşan în apărarea gorjenilor şi a înscris cu un şut pe sub Stanca din afara careului. Deşi au avut la dispoziţie 40 de minute pentru a egala, gorjenii au fost apatici în atac şi nu au reuşit să-şi creeze ocazii importante de gol. Nici măcar intrarea lui Nistor în minutul 70 nu a schimbat situaţia iar pandurii au început cu stângul meciurile oficiale din acest mini retur de 15 etape.

„Noi am fi dorit alt rezultat, dar azi am jucat slab. Am întâlnit un adversar puternic, care a ştiut ce a vrut şi a obţinut toate cele 3 puncte. Nu am avut posesie, am greşit nepremis de mult în zona centrală, aşa a venit şi golul. Ştiam că va fi greu. Nu mai putem să povestim de Eric…în general am fost sub ceea ce aşteptam, acest început este greoi, să sperăm că ne vom reveni repede, mai sunt 14 jocuri”, a declarat antrenorul pandurilor, Cristi Pustai la finele meciului de la Galaţi.

Citește si...

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Explicațiile furnizorului de tehnologie VAR după meciul FCSB – Farul Constanța

Oana B

La mulți ani, Gheorghe HAGI!

Redacția

Măsură adoptată pentru creșterea numărului de jucători formați la nivel național

Mircea M

Noi condiții de participare în competițiile de juniori organizate de FRF

Mircea M

Cluburile din primele 2 eşaloane, obligate de FRF să folosească minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More