Pandurii i-a readus pe Martinovici si Vranjes

Una din revelațiile acestui sezon de Liga 1, Pandurii Târgu-Jiu, a reușit transferul a patru jucători, Stojan Vrajnes, Blaje Ilijoski, Novak Martinovici şi Viorel Nicoară, informează siteul oficial al grupării gorjene.

sigla_panduriiCel mai important nume de pe lista gorjenilor este fundașul Novak Martinovici, 27 de ani, de la Steaua București.

Sârbul a mai jucat la Pandurii în sezonul 2009/2010. Un alt come-back la Târgu-Jiu este cel al mijlocașului bosniac Stojan Vrajnes, 26 de ani. Acesta a mai evoluat în Gorj între 2010-2012, între timp fiind legitimat la CFR Cluj și Petrolul.

În lotul lui Grigoraș a sosit și atacantul macedonean Blaze Ilijoski, în vârstă de 28 de ani, a fost transferat de la Rapid Bucureşti, jucătorul semnând un contract pe trei ani.

De asemenea, gruparea gorjeană l-a adus sub formă de împrumut până la finalul sezonului pe mijlocaşul echipei CFR Cluj, Viorel Nicoară. La vară, gorjenii vor avea prima opţiune de cumpărare a jucătorul de 25 de ani.

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More