Pandurii s-au calificat fara emotii in optimile Cupei Romaniei

Pandurii s-au calificat fara emotii in optimile Cupei Romaniei. Si asta dupa ce trupa lui Grigoras i-a spulberat pe anonimii de la Zagon cu 7 la 1!

Pandurii s-au calificat fara emotii in optimile Cupei RomanieiFrancezul Karim a dat tonul la spectacol, reusind un hat-trick in prima repriza. Bacila a marcat si el la primul meci oficial sub comanda lui Grigoras dupa o pauza de un an.

Pandurii nu s-au complicat cu necunoscuţii de la Zagon şi i-au executat repede. În minutul 8 scorul era deja 3-0! Karim a marcat o dublă de atacant veritabil iar Băcilă l-a executat şi el pe Feher cu un lob de efect. Băcilă a jucat ieri primul meci sub comanda lui Grigoraş de la teribila accidentare cu Steaua de anul trecut.

Până la pauză, gorjenii au mai înscris de 3 ori prin Cristea, cu un şut senzaţional de la 30 de metri, Matulevicius şi acelaşi Karim. Francezul, care a mai înscris de 2 ori cu Oţelul, a ajuns deja la 6 reuşite pentru Pandurii. Elevii lui Grigoraş au lăsat-o mai moale în repriza a doua şi au mai înscris doar o dată prin fiul antrenorului, Alex. Cei de la Zagon au reuşit golul de onoare cu 12 minute înainte de final prin Mate.

Victoria cu Zagon îi califică pe panduri în optimile Cupei. Acolo, Grigoraş şi compania ar putea da peste un adversar mult mai puternic.

Cel mai mare şoc al 16-imilor de finală a fost eliminarea Vasluiului în faţa divizionarei secunde FC Botoşani.sursa:gorjtv.ro

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More